Over MVDB

“Laten we samen een accountantskantoor bouwen, waar we zelf graag zouden willen werken”

Ondernemerschap

In 2019 is Michel van den Berg gestart als eenpitter met MVDB Accountancy & Interim Finance. Na meer dan een decennia in dienstverband te zijn geweest bij een gerenommeerde accountantsorganisatie was het tijd om de eigen vleugels uit te slaan. Persoonlijke aandacht voor de ondernemers, ze volledig ontzorgen en voorzien van pragmatische oplossingen waren en zijn nog steeds de voornaamste drijfveren.

Snelheid waar mogelijk, diepte en kwaliteit waar nodig
In de afgelopen jaren is MVDB gegroeid van eenpitter naar een bedrijf met een bevlogen en ondernemend team, die kort op de bal spelen om samen met de ondernemers mooie doelen te behalen. Met een frisse nuchterheid kijken wij tegen (complexe) vraagstukken aan en wij streven altijd naar de beste praktische oplossingen.

Ondernemers hebben vaak grote dromen en ambities. Onze ambitie is om deze samen waar te maken.

Onze kernwaarden

  • Mensgericht: persoonlijke ambities staan voorop
  • Klantgedreven: wees snel, maar haast je niet
  • Groeimindset: continu leren en ontwikkelen
  • Doelgericht: focus op doelen stellen én behalen
  • Ondernemen: denk groot, begin klein, schaal snel op

Met MVDB aan uw zijde, wordt ondernemen nóg leuker.

Avancé Communicatie B.V.
Avancé Communicatie B.V.

“Als een tevreden klant kunnen we zonder enige aarzeling zeggen dat we aangenaam verrast zijn over de expertise, service en het collegiaal meedenken van MVDB. De communicatie verloopt soepel dankzij erg korte lijnen. We zijn onder de indruk van hun vermogen om goed te luisteren naar onze wensen en ons op een prettige manier bij te staan bij al onze advies- en administratieve zaken. Zo hebben we veel tips gehad om efficiënter onze administratie in te richten. We ervaren MVDB daarom dan ook als een waardevolle partner in business. Het voelt bijna als ‘een collega op afstand’. Zo snel schakelen ze en denken ze met ons mee. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en bevelen MVDB van harte aan”.

– Irene Maatman, Creatief directeur –